Ny produktserie fra Revlon Professional

Har du nogensinde oplevet, at farven ikke bliver så intensiv som du havde tænkt, eller at lysningen ikke bliver så perfekt og stiberne ikke så klare? Dette kan mange gange bero på forurening i luften, kalk og metaller i vandet. Nye Magnet renser håret for disse partikler og løser dine problem ved hjælp af BondIN System, hvilket giver dig det slutresultat som du ønsker.

Langt om længe er den her! Revlons nye blondering som løfter til et helt nyt niveau. Det nye BondIN System lysner dit hår skånsomt.  Løfter fra 7 op til 9 niveauer. Fra 7’eren som er et ammoniakfrit  alternativ med en herlig duft og cremet konsistens til 9’eren som giver håret et krystalhvidt resultat.

Revlons nye toners har udvidet nuancer i familien og er nu Color Excel Gloss. En helt serie med lav pH og høj glans.

HÅRSKADER. BONDIN SYSTEM™

Oplev Revlon Pro’s eksklusive BondIN System – et beskyttende og genopbyggende multistep system – hvis kombinerende handlinger beskytter eksisterende bindinger, opbygger ødelagte samt producere nye for at hjælpe håret at forblive styrket indefra og ud.

Giver et 360° beskyttende skjold til kemisk behandlet hår for at bekæmpe udefra kommende partikler, inklusiv forurening.


SS COLLECTION 21

FARVE FOKUS: naturlige nuancer/ kommercielle nuancer/ kolde nuancer

KOLLEKTIONEN: BYELAYAGE

TEKNIKKER: #reverseombre #colorblock

BASERET PÅ: Ny Magnet & Color Excel Gloss

PERFORMANCE FOCUS:

  • Farvepleje og glans
  • Naturligt resultat
  • Perfekt match med naturlige nuance fra kunden
  • To-tone teknik er:
    • Hurtigt at opnå
    • Sofistikeret
    • Feminint

Et perfekt værktøj der hjælper dig med at levere en forbedret behandling på kortere tid.

#Reverseombre
Det ultimative alternativ til klassiske balayage teknikker for blondiner med mulighed for at skabe både stærke og bløde kontraster. Introducerer vi til den nye Nude Satin tone som en del af Color Excel Gloss i Revlonissimo.

#ColorBlock
Den ideelle mulighed for at opnå et look, der er storslående men feminint.