Joico Style & Finish Relaunch

STYLE & FINISH

Giver beskyttelse, perfektion og finish til din frisure. Vores stylingserie består af stylingprodukter til alle hårtyper. Vores produkter er designet til at give optimale resultater i kombination med varmeværktøjer såvel som alene. Beskytter mod miljø og forurening, samtidigmed at den plejer og giver holdbarhed og glans!

JOIGEL MEDIUM Styling Gel
Denne styling gel giver dig alt det du ønsker; hold, glans, fleksibiliet, bevægelse uden at efterladehåret stift.

JOIGEL FIRM Styling Gel
Denne styling gel – tilfører glans og fugt til håret samtidig med at den beskytter mod forurening og luftfugtighed. Hjælper med at kontrollere genstridigt og kraftigt hår.

JOIMIST FIRM Dry Finishing Spray
Finishing spray med stærkt hold der holder hele dagen. Beskytter mod luftfugtighed og forurening samt kontrollerer kruset hår.

POWER SPRAY Fast-Dry Finishing Spray
Alt-i-en hårspray der bevarer frisurens struktur og modvirker krus samt beskytter håret mod fugt og forurening.

POWER SPRAY Fast-Dry Finishing Spray
Alt-i-en hårspray der bevarer frisurens struktur og modvirker krus samt beskytter håret mod fugt og forurening.

DREAM BLOWOUT Thermal Protection Cream
Op til 50% hurtigere tørre tid og beskytter håret mod termiske skader op til 232°C. Reducerer krus, statisk hår og gør håret blødt, glat og glansfuldt.

WEEKEND HAIR Dry Shampoo
Absorberer umiddelbart overflødige olier i hovedbunden. Håret får en frisk og ren duft som holder hele dagen. Efterlader håret med en fløjlsagtig følelse. Giver en let volume og tekstur.

HEAT HERO Glossing Thermal Protector
En varmebeskyttende spray der beskytter hvert hårstrå mod termisk slid fra styling verktøj. Giver glans og samler slidte spidser samtidig med at den også beskytter mod forurening.

HUMIDITY BLOCKER+ Protective Finishing Spray
Dette er en alt-i-en spray, som reducerer kruset hår og beskytter føntørret eller glattet hår i fugtigt vejr. Giver glans og bevægelse med et let hold, samtidig med at den beskytter mod forurening og reducerer statisk.

BEACH SHAKE Texturizing Finisher
Giver det “perfekte, uperfekte strandlook” – uden en tør finish. Det skaber separation, tekstur og giver en smuk glans. Ideel til medium - til tykt hår eller til krøllet hår. Er varmebeskyttende samt beskytter mod forurening.

BODY SHAKE Texturizing Finisher
Innovativ stylingprodukt der giver følelsen af tykt, hår med luksuriøs volumen. Tørrer hurtigt og holder hele dagen samtidigt med at den beskytter mod fugt og forurening. Indeholder UVA/UVB beskyttelse.

HAIRSHAKE Liquid-to-powder finishing texturizer
Skab tekstur, volumen og dramatik hver gang du ryster flasken. Passer till alle hårtyper. Giver en mat finish.

Produkter