R+CO

 

BRAND FILOSOFI

R+Co er et kollektiv af nogle af de mest vidende, fremadstormende frisører i branchen. Vi er en tænketank af top salonstylister og undervisere, og vi sikrer for, at vi har mere end ét synspunkt på alt, hvad vi laver.

Vi sammenligner os selv med en "supergruppe", der er gået sammen for at lave en super serie af produkter og for at dele den kollektive viden, der er høstet gennem årtiers frisør og stylist kendskab.

I en branche, der ikke er kendt for samarbejde, nyder vi at arbejde sammen og dele med hinanden, så vi vender den gamle model på hovedet og bringer et nyt perspektiv.

Frisørerne er stjernerne bag dette brand. Det hele handler om at skabe en bredere dialog i stylisternes miljø. Vi udvikler R+Co løbende, for at stylister – og deres kunder – kan finde den stil, der passer den enkelte bedst.

Vi har skabt unikke, funktionelle produkter – one-of-a-kind ægte kategoridræbere. De gør dit arbejde lettere. Og også forbedrer dit forhold til dine kunder, fordi de faktisk er i stand til at kopiere, hvad du gjorde for dem i stolen, når de kommer hjem.

Vi vil gerne sikre os, at oplevelsen for forbrugeren er så det får dem til at vende tilbage, fordi de elsker det, vi giver dem – og fordi forbrugeren elsker at se lige så godt ud når de selv styler håret, som den dag de forlader salonen.

Inkluderet i serien er hvert eneste produkt, som en frisør kunne få brug for. Og hvert af disse produkter indebærer eksperimentering, design, kunstnerisk passion og nysgerrighed. Det er virkelig en pro-shop for vores branche.

Blandt kollektivet har vi hver især en historie med at skabe vores generations ikoniske looks, så vi tror, ​​vi har en ting eller to at dele, når det kommer til at skabe et brand, der er enkelt i sin kompleksitet, regelbrud og er fuldstændig drevet af kunstnerskabte formler.

Join Us!

PORTFOLIO

Produkterne

Ved R+Co handler hvert produkt om en oplevelse.

Emballagen og duftene er designet til at forbedre denne oplevelse og fremkalde en følelse, sted, stil eller attitude. Du ved, bare ved at se på en flaske eller tube, hvad et produkt er beregnet til at gøre, og de enkle, men sofistikerede dufte – beregnet til både mænd og kvinder – er lige så individuelle som medlemmerne af vores kollektiv.

Alle vores produkter er behandlingsorienterede, med sundheden i håret og hovedbunden altid i top-of-mind. Vi bruger unikke ingredienser og komplekser for at sikre, at hvert produkt giver ægte fordele.

Alt er formuleret uden parabener, sulfater (SLS eller SLES), mineralolie og petrolatum. De er alle veganske, glutenfrie og farvesikre - og mange er også UV-beskyttende. Og naturligvis ikke testet på dyr.

Vi behandler udviklingen af ​​vores produkter på samme måde – vi tror på, at tingene bliver bedre, når du ser på dem fra forskellige perspektiver. For at sikre, at vores produkter ser ud, dufter, føles og præsterer præcis, som vi har til hensigt, at de skal, har vi arbejdet med de bedste af de bedste, når det kommer til parfumører, kemikere og produktudviklere.

Parfume

Udover at have de bedste frisører ved R+Co, har vi også fået en af verdens bedste parfumører på vores side. Igen kommer dette fra vores ønske om at gøre alt til en oplevelse.

Vi ønskede, at produkternes dufte skulle være lige så sofistikerede og have lige så meget karakter som en duft, du gerne vil have på dagligt.

Så med det i tankerne har vi skabt dufte, der er lige så individuelle som medlemmerne af vores kollektiv.

De er enkle, men sofistikerede dufte, der fungerer for både kvinder og mænd. En fælles citrusduft gennem alle duftene, giver dem mulighed for at blive blandet uden at komme i konflikt med hinanden.

Når du har åbnet flasken og duftet til produktet, er det kun begyndelsen på din oplevelsesrejse.

Næste del : hvordan føles det i hånden, hvordan føles det i håret og et skridt videre, hvad det får dit hår, og dig,  til at føles som.

Product Point of Difference

Alle produkter er formuleret uden:

Parabener - konserveringsmiddel, der bruges til at dræbe væksten af uønskede mikroorganismer (bakterier, gær, skimmel osv.).

Sulfater (*SLS or SLES) - overfladeaktive stoffer, der almindeligvis bruges til at rense hår, hvor er der bekymring for, at de irriterer huden og øjnene, især ved højere koncentrationer.

Mineral Oile – vaselinebaseret olieform, der kan afsætte en tyk hinde på håret, hvilket efterlader håret glat på en unaturlig følelse.

Petroleum - afledt af råolie. Det opbygges på overfladen af håret, hvilket forhindrer gavnlige næringsstoffer og vitaminer i at genoprette hårets naturlige tilstand.

Dyrevelværd - R+Co har et stærkt engagement i dyrevelfærd og udfører hverken direkte eller indirekte dyreforsøg for nogen af vores produkter.

100% VEGANSKE FORMLER

TUTORIALS

Introducing R+Co

R+Co | 13:08 min.

R+Co | Digital Education

R+Co | 0:55 min.

Have you met Ashley?

R+Co | 3:54 min